FinanceFactor BV

FinanceFactor is dé verbindende partij voor executive financials. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid.

FinanceFactor is dé verbindende partij voor executive financials. De afgelopen jaren zijn we sterk gegroeid. Sinds 2015 zijn we al vijf maal op rij FD Gazelle en in 2016 en 2017 hebben we met gepaste trots de Staffing Award voor executive search & interim management in ontvangst genomen. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt uit het grote aantal interim professionals dat structureel met ons wil samenwerken. Deze samenwerking juichen we van harte toe. Speciaal voor deze groeiende groep, hebben wij het exclusieve FinanceFactor’s Finest Partnerschap ontwikkeld.

Wie zijn de FinanceFactor’s Finest partners?
FinanceFactor’s Finest partners is een groeiende groep interim professionals met een schat aan ervaring op executive posities bij top 1.000 bedrijven in Nederland. Flexibel, integer en resultaatgericht. Net als wij. En nog belangrijker: zij kiezen bewust voor het interim-ondernemerschap en zijn direct inzetbaar. Wij durven zelfs te zeggen dat ze het neusje van de zalm op financegebied zijn.
Herken jij jezelf hierin? Ook jij kunt Finest partner worden en maximaal profiteren van een intensieve samenwerking met FinanceFactor. Hieronder lees je wat dit partnerschap inhoudt en hoe je hiervoor in aanmerking komt.

Our services

Financieel Advies
Read More
Advies op het gebied van (complexe) financiële vraagstukken, bedrijfseconomisch advies, inclusief het in kaart brengen van de risicofactoren binnen de bedrijfsvoering en het daarop afstemmen van het risicobeleid en -beheer.
Interimmanagement
Read More
Waarnemen en uitbouwen van (financiële) lijn en staffuncties. Specialisatie: voortrekkersrol in hetimplementeren van en uitvoering geven aan(financiële) saneringsoperaties.
Mobiliteit & Coaching
Read More
Weterings van Santvoort & Partners kan u of uw organisatie ondersteunen bij arbeidsmobiliteit van uzelf of uw personeel. Op die manier verkrijgen en behouden u of uw organisatie de nodige flexibiliteit.

Get to know about us

Learn the fundamental things that must be in place for your team and business to grow.